tirsdag 5. juli 2011

roser i hagen - Nå skjønner jeg hvorfor jeg valgte STILKROSER

Når jeg kjøpte denne vakre rosebusken, som jeg har skrytt sånn av  - raspberry blue - og fikk se hvor rikt den blomstrer, og stadig får nye knopper,begynte jeg å lure på hvorfor jeg valgte stilkroser rundt flaggstanga. Sto faktisk og funderte på å bytte de dårlig stilte rosene mot buskroser.Men når jeg nå ser min vakre stilkrose - Peach - i blomst, så husker jeg hvorfor jeg valgte stilkroser. For en prakt,for en rose,noe så vakkert.

peach


Så har vi "lichtkönigen Lucia" som er en av fem buskroser jeg kjøpte i våres. Starter blomstring nå.Gleder meg til duft og mange roser.
Klatrerosa "New Dawn" er i gang...


Klatrerosa Coral Down har og såvidt tittet ut av redet.Denne ble plantet sent i våres.

trodde denne skulle bli lys rosa og gå over mot hvit,som New Dawn,men fikk meg en overaskelse..Fin er den uansett.5 kommentarer:

Mia sa...

Vilka vackra rosor, den första ser nestan blå ut. Coral dawn är en av de vackraste rosor jag vet :)

Hannes hage sa...

Akk, vakkert!

helse - trivsel - samhold sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Min Verden sa...

Den er veldig, veldig vakker - Peace også, men.... Hvis du vil ha svære roser med roser over en busk som er 1,5 x 2 meter - da må du kjøpe buskroser. Jeg har noen bilder på den andre bloggen min - Min Verden... ;)Hanne

Berit sa...

For noen flotte roser.
Ser på en gammel bloggdel her at du har mønsteret til Kaptein sabeltann genser. Kunne du tenke deg og dele det med meg? Evt sende det på mail.
Ha en flott kveld.anguou

Ser dere noe?

Ser dere noe?
Ha store tanker for det barnet du oppdrar. La ikke håpløsheten få overtaket på deg pga en feil som du ikke kan gjøre noe med. Du kan bare hindre at det gjentar seg ved å benytte visdom og disiplin. "T.D.JAKES"