lørdag 18. juni 2011

RaspBerry Blue

Slik ser Raspberry Blue ut i dag. Rosen springer sakte med sikkert ut. Litt sol i ettermiddag. Spørs hvordan den ser ut i morgen. Glder meg til å se den fullt utsprunget. Det lukter iallefall meget godt av den. Mmm
Det er så godt med Hagen å pusle i. Særlig i denne tunge tiden vi har gått gjennom. Hagen er ren terapi.

3 kommentarer:

Mia sa...

Den har sån vacker färg, tack för påminnelsen. Nu vet jag vad jag ska se efter som sista ros till Lunden :)

Hannes hage sa...

For en skjønnhet!
Angående hurdalsroser, så blomstrer de ikke første året, ihvertfall har ikke mine gjort det, og jeg har 5 stykker. Det første året vokser de, vel så mye i røttene som i skuddene. Til neste år kan du nok fryde deg over mengder med vakre blosmter. Og den blir sikkert stor allerede neste år!

Hannes hage sa...

Gratulerer med nye hansalandroser. Da har du mye å glede deg til fremover. De blir store med årene, og trenger en del plass. Med en meters mellomrom blir det en helt tett hekk, skal de stå sammen med andre planter er det nok lurt å ha større mellomrom. Men alt kan jo flyttes på, jeg pleier stort sett å plante for tett, og flytter og flytter på roser og stauder. Gode sommerdager, Hanne.

Ser dere noe?

Ser dere noe?
Ha store tanker for det barnet du oppdrar. La ikke håpløsheten få overtaket på deg pga en feil som du ikke kan gjøre noe med. Du kan bare hindre at det gjentar seg ved å benytte visdom og disiplin. "T.D.JAKES"