torsdag 4. juni 2009

Drivhuset i dag

tomater

Har vel tatt inn nærmere 20 cherrytomater siden jeg kjøpte planten på Plantasjen. Fortsatt kommer det tomater og det er morro.

tomatplante

Her har det blomstret lenge og vel, og jeg venter bare på at tomatene skal komme. Titter hver dag. Alltid like spennende.

Sukkererter

Sukkerertene må være noe av det morsomste jeg har sådd tror jeg. Det tok ikke mange dagene fra frøet var i jorden til små spirer kom. Og her ser dere at selve sukkerten kommer for fullt. Gleder meg til å smake disse.

reddiker

Reddiker har vi hatt rikelig av siden jeg sådde de. Jeg tok nok litt kraftig i og sådde vel halve posen vil jeg tro.2 uker senere sådde jeg et parti til. Med alt godværet her har de tatt helt av og vi har spist reddiker hver dag, og gjør så godt vi kan for å holde tritt med de som kommer opp. Har gitt bort 10 store rediker i dag, og har fortsatt 6 store i kjøleskapet og sikkert 15 i drivhuset som kan tas opp. Det kribler i fingra etter å så ende mer frø, men får vel vente litt til før jeg sår mer. Skal jo klare å spise det opp og.

reddik

Ha en flott dag alle sammen.

Takker for alle koselige kommentarer. Det er veldig hyggelig. Selv har jeg ikke vært så mye rundt i det siste, men kommer sterkt tilbake når tiden strekker litt mer til :)

5 kommentarer:

Beate sa...

Så flink du er! Jeg drømmer også om eget drivhus en gang..

Solveig sa...

Nesten litt misunnelig på de fine grønnsakene. Vi har bare poteter og noen forvokste tomatplanter i år.... Resten må vi nok kjøpe. Så flink du er som får sånne resultater!

Loppelill sa...

Så frodig der var hos deg! Du tar så mange flotte bilder :)

mimouna sa...

Kjekt med egendyrkete grønnsaker, og så smaker de jo mye bedre også.

Ha en god helg!

in my garden sa...

Gøy og få så mye ut av planter man dyrker selv.Har dyrket sukker erter og bønner tidligere,smaker herlig!

Ser dere noe?

Ser dere noe?
Ha store tanker for det barnet du oppdrar. La ikke håpløsheten få overtaket på deg pga en feil som du ikke kan gjøre noe med. Du kan bare hindre at det gjentar seg ved å benytte visdom og disiplin. "T.D.JAKES"