onsdag 16. mai 2012

Roser, bed og georginer

Stilkrosene

Her er det ganske stor forskjell på fra rose til rose på hvor langt de har kommet. Det skyldes nok den de to milde ukene vi hadde i mars,hvor jeg klipte ned alle rosene. Så kom en lengre periode med frost igjen uten at jeg dekket til med striesekk e.l.


Vel.. rosen over, trodde jeg var død i fjor,men lot den ståt.Mot sensommeren kom den med svake grønne skudd. I år ser det ut som den er sterk og frisk. I grunn bra jeg lot den stå :))Denne har ikke kommet like langt,men den kommer. Med sol og varme (forhåpentligvis) håper jeg den vokser seg stor og fin.Min kjære solbærbusk trives virkelig der den står. Den er stor og kraftig, og jammen har det kommet mange små kartbær allerede.


Stemorsblomster som kommer igjen år etter år. Vakre er de med sine sterke farger.
Slik ser det ene bedet mitt ut foreløpig. Litt stusselig,men på gang. Stemorsblomstene stråler med sine farger. Alle her har frødd seg og kommet igjen. Luket bort mange av de i fjor,fordi jeg ønsket en viss struktur her. MEn nå som de blomster er jeg glad at såpass mange har funne sin plass der,med tanke på det kalde været og ellers treg blomstring på løker osv.Slik så det ut i fjor sommer. Gleder meg til det blomster slik igjen.


I drivhuset har jeg ca 30 stk m sommergeorginer. Over halvparten har knopper nå,og her er en av de. Mon tro hvilken farge dette er?


Mange slevsådde stemor som skal plantes ut.
Ønsker alle en strålende fin dag.1 kommentar:

Mia sa...

Den förrädiska mars var hård mot rosorna men den ena ser ju verkligen kraftig ut. Nu är det inte länge till den blomsterprakten mot husväggen och badet i den blå poolen man skymtar.
Ha en fin 17 .e Mai :)

Ser dere noe?

Ser dere noe?
Ha store tanker for det barnet du oppdrar. La ikke håpløsheten få overtaket på deg pga en feil som du ikke kan gjøre noe med. Du kan bare hindre at det gjentar seg ved å benytte visdom og disiplin. "T.D.JAKES"