onsdag 28. mars 2012

Vår i lufta, ja nesten sommer....

For et herlig vårvær vi har her på Østlandet dere. Bare å nyte det mens vi kan. I går var rene sommerdagen her med 18 grader i skyggen. Godt for planter og alt som gror.
Her vokser det og gror som bare det. Jeg har til og med tatt i bruk drivhuset såvidt. Der står all stemoren min. Har stått ute på nettene den siste uken også,selv om det har vært noen minusgrader på natten,har det gått veldig bra..Håper temperaturen holder seg sånn nogenlunde,slik at jeg slipper å sette inn ekstra varme.Men det fylles opp på kjøkkenbenken,så kanskje ikke så dumt alikevel. Vet bare ikke helt hva jeg skal kjøpe. Som er mest effektivt i et kaldthus uten noe som helst av isolasjon.
 Vel... her er min Primula som jeg kjøpte tidlig i februar en gang.


 Jeg trodde nesten den skulle ta kvelden,for bladene hang sånn på den. Jeg tok den bort fra sin faste plass i vinduet og satte den litt i le for sola. Og da jeg tittet oppi den i går så jeg denne vakre blomsterknoppen.Dette er "sinnea". Jeg er spent på hvordan den blir til slutt,for blomstene her skal ligne på sommergeorginblomstene. Det er en type "Dahlia" blomster,men iom at stilken er så lang er jeg spent.


Riktig God vårstemning til dere alle som bor i den delen av landet. Dere andre som bor lenger nord, håper dere snart får litt godvær.

1 kommentar:

Inger sa...

Hej,
tack för kommentar hos mig:)
Nu har det blivit väldigt kallt igen, borta är våren.
Ha det gott!

Ser dere noe?

Ser dere noe?
Ha store tanker for det barnet du oppdrar. La ikke håpløsheten få overtaket på deg pga en feil som du ikke kan gjøre noe med. Du kan bare hindre at det gjentar seg ved å benytte visdom og disiplin. "T.D.JAKES"