søndag 25. juli 2010

Ulljakke ut fra eget hode

Da fikk jeg endelig blogget denne jakken. Litt treg er jeg jo og da må jeg si. MEN denne skulle være
en overraskelse til min Niese, og det ble det også.Ingen bursdag, men en overraskelse. Hun trengte en jakke til høsten, så jeg fikk lyst å strikke en til henne. Trengte bruke opp litt restegarn også så da tenkte jeg prøve få til noe på egenhånd. Mønstret er tatt ut fra eget hode underveis i strikkingen. Str har jeg hentet fra Garnstudio. Strikket str.6 år.Den satt fint til min 4,5 åring, så tipper den sitter bra til mottakeren også som er like gammel. Jakke ble overlevert for 1 uke siden og mottaker ble veldig glad.9 kommentarer:

Greta sa...

Så fin den var. Og så flink du er som lager mønster sjølv. Kjekt å få bruke litt restegarn og smatidig få lage noe så lekkert. Skjønner godt at mottaker vart glad eg.
Ha ein strålandes ny sommeruke. Med forhåpetligvis flott ver. klem

Loppelill sa...

Så flott den var!

Beate sa...

Flott jakke. Heldig lita jente som fikk denne!

Mia sa...

Det var en söt kofta, perfekt på en liten jänta. Nu har det varit så mycket 'haging' i det sista att jag mest av allt har lust att krypa ihop i soffan med handarbete..men då ångrar jag mig väl i vinter. Jag har en liten niese jag också så en liten kofta kanske?
Ha en fortsatt fin sommer :)

mimouna sa...

Fine farger, tror nok denne falt i smak ja. :o)

marianne sa...

Kjempefin jakke!! Og så morro å lage mønster selv,det har jeg gjort litt av også:) Da finnes det jo ikke maken....Ha ei fin uke videre:)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Så flott jakke. Varm, god og fargerik.

Tusen takk for din kommentar hos meg. Jeg må bare understreke at bildene du så slett ikke er fra min hage. Det hadde ikke vært meg imot, men det er veldig langt fra sannheten :) Hagen tilhører familien Fredholm og du kan se og lese mere på www.fredholm.no

Solveig sa...

Denne ble virkelig flott. Fargene må jo være perfekte til en liten frøken.

Når detgjelder blomstene du kommenterte hos meg sår jeg dem inne først. Har ikke drivhus, men de står i en kald kjeller med lys fra lysrørslamper til de kan plantes ut. Sår stort sett i april i isbokser og prikler dem om når de har fått det første paret med ordentlige blader.Må som regel vente en stund på blomstringen jeg også, men så står de desto lengre utover høsten. Det er spennende å følge med på alt som spirer og gror. Ekstra gøy med det en har fått følge helt fra de første små spirene.

Lycka är ~ Onnea on sa...

Jättefin! Så vackra färger.
~marita~

Ser dere noe?

Ser dere noe?
Ha store tanker for det barnet du oppdrar. La ikke håpløsheten få overtaket på deg pga en feil som du ikke kan gjøre noe med. Du kan bare hindre at det gjentar seg ved å benytte visdom og disiplin. "T.D.JAKES"