fredag 4. september 2009

Hagen i August!!!

Noen bilder fra Hagen i denne varme regntid. LItt trist å se rosene som henger med hodet og liksom aldri får slikket sol, men frodig…det er det!!!

Epletreet

Epletreet vårt er utrolig frodig og grønt. Eplene er kjempefine og meget gode. Store er de også. Har fått lagd masse eplegelè og eplemost. Sylter og safter litt hver dag, og det står fortsatt masse epler igjen på treet som vi nyter godt av. Eplepaier, kaker og div. annet godt er det moro å lage når man kan ta rett fra treet.

eN tÅRE

 

Tåren på trappa blomstrer fortsatt bra og er en fin pryd ved inngangsdøren.

Rosebed

Rosebedet mitt rundt flaggstanga ser litt stusselig ut syns jeg, men det kommer stadig knopper og nye blomster.

 

Rosa rose klatre

Montajse blomkarse

Blomkarsen sådde jeg for første gang i vår, og lot den klatre oppover verandaen sammen med erteblomster. Det lukter godt i området der ja.

Montasje roser

Kors edder koppp

Denne fant jeg ved drivhuset. En korsedderkopp. Liker ikke slike kryp, men fascinerende er de.

5 kommentarer:

Thusnelda sa...

FANTASTISKE BILDER!

Mia sa...

Så mange og fine epler. Det må være gøy å kunne plukke så mye fra egen hage. Jeg synes dine roser rundt flaggstangen ser fine ut,med alle de røde blomstrene. Du må ha trolig mange flotte blomster i hagen din, det syns i dine bilder. Edderkopper er kanskje ikke akkurat mitt elsklingsdyr men så lenge det ikke er slanger så.. blir litt betatt av din spindel dog, du er god til å ta bilder. ha en fin helg :)

Hobbygåsa sa...

Nydelige bilder! Likte spesielt det øverste, de eplene så utrolig gode ut :-) Det nederste gir meg litt grøssninger å se på, men vakkert er det allikevel :-) Ha en fin helg!

Monica sa...

Utrolig flotte bilder :)
Det er så gøy å "gå løs" på hagens vekster - blir mange spennende bilder av det :)
Edderkoppen var da rimelig ekkel - men bildet ble flott :)

Beate sa...

SÅ flotte bilder. Hagen min mangler litt høstblomster, og absolutt et epletre kjenner jeg..
Kanskje jeg skal kjøpe meg et epletre på høstsalg..

Ser dere noe?

Ser dere noe?
Ha store tanker for det barnet du oppdrar. La ikke håpløsheten få overtaket på deg pga en feil som du ikke kan gjøre noe med. Du kan bare hindre at det gjentar seg ved å benytte visdom og disiplin. "T.D.JAKES"