torsdag 14. mai 2009

Hagen min …

Jeg har en stor drøm om å fylle Hagen min med de deiligste dufter og fargerike blomster, roser og frukttrær, en stoor grønnsakshage og et langt staudebed langs skråningen vår. Jeg har langt igjen, men er på vei. Foreløpig er det ikke så mye blomstrende planter å skryte av siden mye av det som er plantet her kommer i sommermånedene. Men noe er det jo.

Disse blå blomstene som jeg ikke kan navnet på har jeg i et lite stenbed nær sandkassa. Ungene elsker å titte innom bedet hver dag for å se om det er noe nytt.

Bildet rett over er av pionene mine. Spent på om de kommer skikkelig.Flyttet de for 2 år siden, og i fjor kom de ikke noe særlig. Helt til Høyre er det Liljer(keikserkroner) og noe jeg ikke helt vet. :-/

Epletreet vårt står fortsatt ikke i full blomst. Men mange blomsterknopper er det. Syns de er nydelige før de springer ordentlig ut.

 

Solbærbusken er full av knopper.

 

Rett over (stort bilde)er Rød Potterose. Jeg sådde frø fra min potterose fra i fjor.Tok var på frøene og tenkte det ville være moro å prøve. Sådde de i slutten av mars. Er veldig spent på å se resultatet.  Små bilder: Oppe t.v.:sukkererter, Oppe t.h: Buskrose, Nede t.v:reddiker + 2 paprikaplanter lengst unna. Nede t.h: Jordbærplanter.

Mer fra Drivhuset kommer. :)

Ha en fin kveld og flott 17.Mai. Hipp Hipp Hurra!!!

7 kommentarer:

Beate sa...

Jeg drømmer også om en sånn hage, og det er kjekt å se at jeg er på vei til å få det, selv om jeg ser at det tar lag tid å bygge opp en sånn hage. Det er så deilig når det blomstrer og spirer og gror rundt oss. Biskop Heber sa en gang: Våren slipper blomstene ut for å male jorden. Det er noe i det altså :)

strikkedilla sa...

Tenker du koser deg med hagen om dagen. Ser ut til at det blir masse flott å se fram til. Ha en riktig fin 17. mai dere og.

marianne sa...

Så mye flotte planter og vekster du har:) Dette blir helt sikkert finr, og husk at Rom ble ikke bygget på en dag...God helg til deg og dine, og ha en flott 17.mai:)

AnitaK sa...

Hei og takk for besøk i bloggen min. Var utrolig fine bilder her hos deg, jeg kommer nok innom igjen. Ønsker deg en flott 17.mai helg

Hannes hage sa...

Koselige bilder. Det er en fantastisk tid vi har nå, med alt som spirer og gror.

g sa...

kjekt med hage, når ein kan stelle den sjølv.
Hadde flott hage for en del år siden, men selte hus og hage da helsa svikta.
Nå koser eg med dei blomstrene eg kan ha på verandaen. Men, eg skjønner godt at du koser deg med hagen din. ha ein flott 17.mai feiring

Greta sa...

trykker før eg er ferdig. Forrige kommentar var fra meg

Ser dere noe?

Ser dere noe?
Ha store tanker for det barnet du oppdrar. La ikke håpløsheten få overtaket på deg pga en feil som du ikke kan gjøre noe med. Du kan bare hindre at det gjentar seg ved å benytte visdom og disiplin. "T.D.JAKES"