torsdag 26. mars 2009

Oppdatering på Sylvi :)


Nå skulle jeg så gjerne kunne si at Sylvi var ferdig, men neida! Det har gått 1 hel uke uten strikking her pga syke barn osv.Før det igjen var det og lite strikking. Men i går kveld tok jeg opp strikketøyet og fikk avsluttet den ene armen, og startet på den andre armen. Håper jeg får ferdig armen i løpet av dagen, og kan starte på hetta.
Noe som er veldig typisk meg er at jeg får sånn lyst å starte på noe nytt sånn i sluttfasen av et prosjekt, men erfaringa da er at det som skulle gjøres ferdig blir liggende. :)
Har så mange ideer om hva jeg vil strikke etter kåpen. Kunne tenkt meg å strikke kåpen en gang til faktisk..., men om det skjer vet jeg ikke, men et par kjoler til jentene tror jeg det blir, også kanskje et par vårkåper til de.

Så har jeg jo et par ufoer liggende som burde blitt ferdig og. SÅ da gjenstår det å se da.. :)

Etter å ha vært innom en tur hos Beate i dag og sett hennes innlegg om 1 års jubileum, så gikk det opp for meg at jeg også har blogget i 1 år faktisk. Utrolig hvor fort tiden går. 10.mars 2008 startet jeg bloggingen:) Jeg får ta igjen feiringen på 2 års dagen eller når jeg runder 100 innlegg :) Uannsett så takker jeg for alle koselig kommentarer som legges igjen. Det er så hyggelig at jeg hopper av glede hver gang.

Nå nærmer det seg påske, og gult popper opp i vinduene mine.

Ønsker dere alle en fantastisk god velsignet dag.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig blogg du har. Har ikke vært her før tror jeg. Den kåpa så bare helt lekker ut. Tusen takk for titten.

Beate sa...

Gratulerer med å ha blogga i over et år. Jeg liker bloggen din!! Sylvi blir bare helt nydelig!

Anonym sa...

Fy flate så flink du har vært - jeg er imponert :-)) Den kåpen blir knallfin. Var det vanskelig???

Loppelill sa...

Sylvi blir super fin! Det er noe med det å fullføre det en holder på med før en begynner på noe nytt. Kremt.. har litt erfaring med det ja :)

Hannes hage sa...

Jeg synes du har kommet langt på kåpen, og lekker blir den. God helg.

Anonym sa...

Den kåpa blir jo veldig fin til slutt. skjønner godt at du vil strikke flere ting på ein gong. men eg har det motsatt. Når ting ikkje er komen så langt, så strikker eg på fleire ting kvar dag, men når det er noe som nermer seg slutten, bli det bare det eg strikker på.
godt at våren er på vei, sjølv om eg syns det tar litt tid i år. Vil ha varme. det lyser fin opp hos deg da, skjønner eg

Anonym sa...

trykte feil. Det var eg som skreiv forrige innlegg

Tino sa...

Gratulerer med 1 års blogging. Kåpen din blir kjempelekker, ikke mye igjen før den er ferdig nå.
Ønsker deg en fin helg :)

strikkedilla sa...

Sylvi blir fin. Blir spennende å se den på. Litt av et prosjekt. Kjedelig med syke barn. Vet hvordan det er. Har holdt på vi og. Ikke moro. Fikk jo så vårinsperasjon av å titte innom bloggen din, og takk for linken til fotosiden. Har allerde tatt den i bruk litt og prøvd meg litt fram. Ha en god helg du og dine

synnove sa...

Takk for koselig kommentar :-) Sylvi kommer til å bli fin, gleder meg til å se den når du er ferdig. Grattis med ett års blogging! Jeg har nettopp har halvtårsdag - tiden går så fort. Jeg legger deg til blogglinen min hvis det er ok for deg. Ønsker deg en fortsatt fin søndag!

Ann Karin sa...

Sylvi er jo snart ferdig. Fin den blir.
Ikke begynn på noe nytt nå, før du er ferdig. Eg har lyst å se det ferdige resultatet.; )
Eg va nok ikke den rette å sei det da.men... Glede meg til bilde komme.
Ønske deg ein fortsatt fin påske.

Ser dere noe?

Ser dere noe?
Ha store tanker for det barnet du oppdrar. La ikke håpløsheten få overtaket på deg pga en feil som du ikke kan gjøre noe med. Du kan bare hindre at det gjentar seg ved å benytte visdom og disiplin. "T.D.JAKES"