lørdag 19. juli 2014

Nydelig roseblomstring

I vår kjøpte vi 12 buskroser av "Louise Odier". Hadde ingen planer om å kjøpe rosa roser. Tidligere sto det røde Hansaland roser her sammen med gule Lichtkønigen Lucia. Desverre døde de den kalde vinteren for tre år siden. Bedet har stått tomt siden,og i år bestemte vi oss for å plante igjen. Etter tips fra den lokale gartneren  plantet vi disse. Og jeg angrer ikke. For makan til blomsterflor og deilig roseduft er det lenge siden jeg har opplevd. 


De har vokst sikkert en meter fra vi plantet de. Plantet de ekstra dypt for å sikre at de overlever vinteren. Såvidt det stakk opp skudd fra bakken etter planting,og se på de nå...


Planen videre er å plante stauder i forkant og noen busker i bakkant. Har ikke landet på H a enda.Lavendel er selvskreven.Men tar gjerne imot tips til gode samplantinger. 


Ingen kommentarer:

Ser dere noe?

Ser dere noe?
Ha store tanker for det barnet du oppdrar. La ikke håpløsheten få overtaket på deg pga en feil som du ikke kan gjøre noe med. Du kan bare hindre at det gjentar seg ved å benytte visdom og disiplin. "T.D.JAKES"