torsdag 23. april 2009

Det spirer og gror i drivhuset

I år har jeg virkelig tenkt å utnytte drivhuset maksimalt. De foregående år har jeg ikke hatt overskuddet pga små barn og mye annet med oppussing i huset.
Det er deilig å merke solen som blir varmere og varmere, og jeg var så flink at jeg sådde endel frø litt tidlig i mars. Jeg har nå plantet ut det meste i drivhuset.

Der har vi Sukkererter (noe jeg aldri har prøvd meg på før), Gulrøtter (som også er nytt for meg), reddiker (også nytt), tomater, paprika. Alt dette er plantet ned i jorden.

Men så har jeg mange potter med forskjellige planter som etterhvert skal ut. Roser, lobelia,stemor,erteblomst og div andre blomster.
Det er utrolig moro å se det spire og gro
Tomater

Jordbær

Paprika

Sukkererter og paprika i de svarte plastbegra.På hver side er det plantet erteblomst i krukkene.

7 kommentarer:

Tino sa...

Så flink du har vært som har begynt med plantingen tidlig. Klør litt i fingrene til å plante ute, men er jo litt tidlig enda.
Nydelig babyteppe i innlegget under:)

Ann Karin sa...

Harlige tid vi går inn i.
Flink du er.
Alt smake jo mye bedre når det er høstet fra egen hage.

Hanne sa...

Så moro! Vist er det artig med drivhus.

Elins Strikkeri sa...

Ååå så kjekt det hørest ut, det er jo så spennande og kjekt å sjå at det spirer og gror!! Ha ei fortsatt fin helg:)

mimouna sa...

Det er så koselig både å stelle plantene og å høste egne grønnsaker og annet spiselig. Her har vi gitt opp, brunsneglene har spist opp påskeliljene alt, da er nok krigen tapt desverre.

Solveig sa...

Så spennende det ser ut. Har ikke drivhus, men planter endel som står under ekstralys i en kald kjeller. Alltid morsomt med det en dyrker selv. Det smaker ekstra godt.

Loppelill sa...

Så flink du er! Ordentlig koselig å se at det gror.

Ser dere noe?

Ser dere noe?
Ha store tanker for det barnet du oppdrar. La ikke håpløsheten få overtaket på deg pga en feil som du ikke kan gjøre noe med. Du kan bare hindre at det gjentar seg ved å benytte visdom og disiplin. "T.D.JAKES"