torsdag 14. mai 2009

Hagen min …

Jeg har en stor drøm om å fylle Hagen min med de deiligste dufter og fargerike blomster, roser og frukttrær, en stoor grønnsakshage og et langt staudebed langs skråningen vår. Jeg har langt igjen, men er på vei. Foreløpig er det ikke så mye blomstrende planter å skryte av siden mye av det som er plantet her kommer i sommermånedene. Men noe er det jo.

Disse blå blomstene som jeg ikke kan navnet på har jeg i et lite stenbed nær sandkassa. Ungene elsker å titte innom bedet hver dag for å se om det er noe nytt.

Bildet rett over er av pionene mine. Spent på om de kommer skikkelig.Flyttet de for 2 år siden, og i fjor kom de ikke noe særlig. Helt til Høyre er det Liljer(keikserkroner) og noe jeg ikke helt vet. :-/

Epletreet vårt står fortsatt ikke i full blomst. Men mange blomsterknopper er det. Syns de er nydelige før de springer ordentlig ut.

 

Solbærbusken er full av knopper.

 

Rett over (stort bilde)er Rød Potterose. Jeg sådde frø fra min potterose fra i fjor.Tok var på frøene og tenkte det ville være moro å prøve. Sådde de i slutten av mars. Er veldig spent på å se resultatet.  Små bilder: Oppe t.v.:sukkererter, Oppe t.h: Buskrose, Nede t.v:reddiker + 2 paprikaplanter lengst unna. Nede t.h: Jordbærplanter.

Mer fra Drivhuset kommer. :)

Ha en fin kveld og flott 17.Mai. Hipp Hipp Hurra!!!

Ser dere noe?

Ser dere noe?
Ha store tanker for det barnet du oppdrar. La ikke håpløsheten få overtaket på deg pga en feil som du ikke kan gjøre noe med. Du kan bare hindre at det gjentar seg ved å benytte visdom og disiplin. "T.D.JAKES"