torsdag 26. mars 2009

Oppdatering på Sylvi :)


Nå skulle jeg så gjerne kunne si at Sylvi var ferdig, men neida! Det har gått 1 hel uke uten strikking her pga syke barn osv.Før det igjen var det og lite strikking. Men i går kveld tok jeg opp strikketøyet og fikk avsluttet den ene armen, og startet på den andre armen. Håper jeg får ferdig armen i løpet av dagen, og kan starte på hetta.
Noe som er veldig typisk meg er at jeg får sånn lyst å starte på noe nytt sånn i sluttfasen av et prosjekt, men erfaringa da er at det som skulle gjøres ferdig blir liggende. :)
Har så mange ideer om hva jeg vil strikke etter kåpen. Kunne tenkt meg å strikke kåpen en gang til faktisk..., men om det skjer vet jeg ikke, men et par kjoler til jentene tror jeg det blir, også kanskje et par vårkåper til de.

Så har jeg jo et par ufoer liggende som burde blitt ferdig og. SÅ da gjenstår det å se da.. :)

Etter å ha vært innom en tur hos Beate i dag og sett hennes innlegg om 1 års jubileum, så gikk det opp for meg at jeg også har blogget i 1 år faktisk. Utrolig hvor fort tiden går. 10.mars 2008 startet jeg bloggingen:) Jeg får ta igjen feiringen på 2 års dagen eller når jeg runder 100 innlegg :) Uannsett så takker jeg for alle koselig kommentarer som legges igjen. Det er så hyggelig at jeg hopper av glede hver gang.

Nå nærmer det seg påske, og gult popper opp i vinduene mine.

Ønsker dere alle en fantastisk god velsignet dag.

Ser dere noe?

Ser dere noe?
Ha store tanker for det barnet du oppdrar. La ikke håpløsheten få overtaket på deg pga en feil som du ikke kan gjøre noe med. Du kan bare hindre at det gjentar seg ved å benytte visdom og disiplin. "T.D.JAKES"